4 jun 2021

Actueel coronanieuws

Bezoek welkom

Bezoekersregeling met ingang van zaterdag 05 juni 2021

De nieuwe bezoekers richtlijn voor verpleeghuizen van de Rijksoverheid stelt dat een bewoner 4 bezoekers per dag mag ontvangen. Kinderen t/m 12 jaar tellen niet mee. De bewoners van de woongroepen mogen maximaal 2 bezoekers tegelijk op hun kamer ontvangen. Bezoek in de gezamenlijke huiskamers van de woongroepen is niet mogelijk

Bezoek meldt zich aan bij de receptie en de receptie turft het aantal bezoekers. Dus niet alleen een bezoekerspas invullen, graag ook aanmelden.
Let op dit geld ook voor bezoek op het terrein van Huize Rosa, dus niet alleen in huis.

Een vrijwilliger die individueel voor een bewoner komt, hoort bij  het aantal van 4bezoekers. De bewoner bepaalt samen met de familie wie wel of niet op bezoek kan komen.

Wij vragen de bezoekers een chirurgisch mondmasker type 2 te dragen, als zij de afstand van 1.5m niet kunnen waarborgen. Wij stellen deze beschikbaar bij binnenkomst. Stoffen en of eigen gemaakte maskers of faceshields zijn dan niet toegestaan.

Uitbraak?
Zolang Huize Rosa geen besmettingen met het coronavirus onder bewoners heeft, blijft iedereen welkom en werken we stapsgewijs aan het uitbreiden van activiteiten, gezamenlijke maaltijden en vieringen in de kapel. Mochten er wel besmettingen onder bewoners komen, dan kan dit consequenties hebben voor de bezoekregeling. De direct betrokkenen worden hierover meteen geïnformeerd en dankzij de eerder ingevulde bezoekerspassen kan snel contactonderzoek plaatsvinden. Natuurlijk hopen we dat dit niet gebeurt en als iedereen zich aan de afspraken houdt blijven de risico’s beperkt.

Meer informatie
Voor vragen of bij twijfel of het wijs is om Huize Rosa te bezoeken, kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn 7 dagen in de week te bereiken op telefoonnummer 024-3710 300; van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur, in het weekend van 9.00 tot 16.00 uur. De volledige bezoekersregeling vindt u onderaan deze pagina.

Voor een foto-impressie van Huize Rosa ten tijde van de coronacrisis, klikt u hier.

i q d

Deel dit bericht via: