24 sep 2021

Actueel coronanieuws

Bezoekersregeling met ingang van 25 september

 • Een mondmasker dragen binnen Huize Rosa is niet meer verplicht als u klachtenvrij bent.
  • wanneer u zich prettiger voelt om wel een mondkapje te dragen, dan mag dat uiteraard. We blijven de maskers verstrekken bij de receptie.
  • elke medewerker van Huize Rosa maakt zelf de professionele inschatting om het mondkapje wel of niet te dragen. Een medewerker/vrijwilliger draagt wel een mondmasker als intensief contact nodig is binnen de 1.5 meter.
  • bij een verdenking van corona of bij een vastgestelde besmetting draagt de medewerker de beschermingsmiddelen zoals mondmasker, schort, handschoenen en spatbril.
 • Contact binnen 1,5 meter afstand mag in woonzorgcentra, dagbesteding, thuiszorg mits klachtenvrij.
 • Er zit geen maximum op het aantal bezoekers van de bewoner
 • De volgende algemene maatregelen blijven van kracht: blijf thuis bij gezondheidsklachten en zorg voor goede handhygiëne.
 • In het Rosarium is het Corona Toegangsbewijs niet van toepassing. Iedereen kan het Rosarium bezoeken zonder Coronatoegangsbewijs. Eet- en drinkgelegenheden op en in zorglocaties, verzorgingsplaatsen en dagbestedingslocaties vallen namelijk onder de uitzonderingen op het landelijk beleid.

Uitbraak?
Zolang Huize Rosa geen besmettingen met het coronavirus onder bewoners heeft, blijft iedereen welkom. Mochten er wel besmettingen onder bewoners komen, dan kan dit consequenties hebben voor de bezoekregeling. De direct betrokkenen worden hierover meteen geïnformeerd en zal er contactonderzoek plaatsvinden. Natuurlijk hopen we dat dit niet gebeurt en als iedereen zich aan de afspraken houdt blijven de risico’s beperkt.

Meer informatie
Voor vragen of bij twijfel of het wijs is om Huize Rosa te bezoeken, kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn 7 dagen in de week te bereiken op telefoonnummer 024-3710 300; van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur, in het weekend van 9.00 tot 16.00 uur. De volledige bezoekersregeling vindt u onderaan deze pagina.

i q d

Deel dit bericht via: