17 mrt 2022

Actueel coronanieuws

Bezoekersregeling Zorgcentrum Huize Rosa

Maatregelen blijven gehandhaafd
Door de hard oplopende covid-19 besmettingen onder de bewoners en medewerkers wijken wij tijdelijk af van de landelijke maatregelen.

  • De 1.5m maatregel blijft gehandhaafd  binnen Huize Rosa. Wij vragen de bezoekers een chirurgisch mondmasker type 2 te dragen. Wij stellen deze beschikbaar bij binnenkomst. Stoffen en of eigen gemaakte maskers of faceshields zijn niet toegestaan.
  • Er is geldt geen maximum aantal bezoekers per dag. Wij vragen u wel op te letten dat er niet teveel mensen dicht bij elkaar zijn. Bezoek meldt zich aan bij de receptie.
  • De volgende algemene maatregelen blijven van kracht: blijf thuis bij gezondheidsklachten en zorg voor goede handhygiëne.

    Rosarium
    Indien u niet tot één huishouden behoort houdt u 1.5 m afstand van elkaar of u draagt een chirurgisch mondmasker type 2. Het Rosarium is op 1.5m ingericht. Het is niet de bedoeling dat stoelen bij elkaar geschoven worden.

Uitbraak?
Zolang Huize Rosa geen besmettingen met het coronavirus onder bewoners heeft, blijft iedereen welkom. Mochten er wel besmettingen onder bewoners komen, dan kan dit consequenties hebben voor de bezoekregeling. De direct betrokkenen worden hierover meteen geïnformeerd. Natuurlijk hopen we dat dit niet gebeurt en als iedereen zich aan de afspraken houdt blijven de risico’s beperkt.

Meer informatie
Voor vragen of bij twijfel of het wijs is om Huize Rosa te bezoeken, kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn 7 dagen in de week te bereiken op telefoonnummer 024-3710 300; van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur, in het weekend van 9.00 tot 16.00 uur. 

i q d

Deel dit bericht via: