29 apr 2019

Dubbel feest op vrijdag 10 mei

Het komt niet vaak voor dat we dubbel feest op één dag hebben, maar binnenkort gaat het gebeuren: Vrijdag 10 mei vieren we in Huize Rosa namelijk én de Dag van de Verpleging én het behalen van het PreZo Gouden Keurmerk voor Verpleging en Verzorging. Wat ons betreft mag de vlag uit!

Volgens goed gebruik vieren we ieder jaar op 12 mei de Dag van de Verpleging. Deze dag is speciaal om alle medewerkers en vrijwilligers die zich inzetten voor de bewoners en cliënten van ons zorgcentrum te bedanken voor hun inzet, betrokkenheid en loyaliteit. Medewerkers en vrijwilligers met een dienstjubileum zetten we nog eens extra in het zonnetje. Omdat de Dag van de Verpleging dit jaar samenvalt met Moederdag vieren wij het feest al op 10 mei.

Wat deze dag dit jaar een bijzonder gouden randje geeft is het recentelijk behalen van het PreZo Gouden Keurmerk voor Verpleging en Verzorging. Drie auditoren van Stichting Perspekt waren na een uitgebreide audit van mening dat we aan alle criteria voldoen om het gouden keurmerk te mogen voeren. En daar zijn we trots op. 

We vieren daarom een hele dag feest, te beginnen met een ontbijt voor medewerkers en vrijwilligers en geserveerd door het management en teamcoördinatoren. In de middag is er een bijzondere viering in de Dominicuskapel met als titel GOUD(en) WAARDERING. Het keurmerk en de jubilarissen komen daarbij uitgebreid aan bod. En daarna sluiten we feestelijk af met een hapje en drankje in het Rosarium. We hebben er zin in!

i q d

Deel dit bericht via: