11 jun 2020

Gulle giften

Een aantal bewoners van de woontoren had dankzij een attente gift een fijne middag. Een buurtbewoonster schonk namelijk enkele plakboeken over de wijken Heseveld en Neerbosch. Op het voorplein in het zonnetje werden de plaatjes bekeken en besproken. De activiteitenbegeleiding sprong hier flexibel op in en zorgde voor wat drinken, een muziekje en knutselmateriaal. Iedereen vond het heerlijk om weer eens gewoon ontspannen samen te zijn.

Aandacht
Sinds de coronacrisis uitbrak hebben we bij Huize Rosa over een gebrek aan aandacht niet te klagen. Familieleden en vrienden hebben trouw kaartjes gestuurd en cadeautjes gebracht, niet alleen voor bewoners maar ook voor het zorgpersoneel. Ook bedrijven, verenigingen, wijkbewoners en willekeurige mensen met een warm hart lieten van zich horen. Zo kregen bewoners chocolaatjes, tekeningen, kleurboeken, spelletjes, dvd’s, cd’s, spandoeken, snoepjes, troostkeien en allerlei fantastische optredens in de tuin aangeboden. Tot op de dag van vandaag wordt erover gesproken en delen we foto’s van de initiatieven via de kabelkrant.

We willen iedereen die op wat voor manier dan ook aan onze bewoners en/of medewerkers gedacht heeft heel erg bedanken voor de moeite. Het wordt zeer gewaardeerd!  

 

i q d

Deel dit bericht via: