21 jul 2020

Jannette Booij nieuwe bestuurder van Zorgcentrum Huize Rosa

Met ingang van 1 september is Jannette Booij (56) de nieuwe bestuurder van Stichting Zorgcentrum Huize Rosa in Nijmegen. De Raad van Toezicht heeft in haar een waardig opvolger gevonden van Henk Swinkels, die na ruim 26 jaar met pensioen gaat. Booij had eerder directiefuncties o.a. in de gehandicaptenzorg en een gemeente.

Ambities
“De ambities van Huize Rosa om zelfstandig te blijven, samen te werken met partners en te groeien in de wijk, spreken mij erg aan”, zegt Booij. “Zelforganisatie en ondernemerschap zijn helpend om persoonlijke, kwalitatief goede en innovatieve ouderenzorg te bieden”.
Gerd Prick, voorzitter van de Raad van Toezicht, is verheugd met de benoeming van Jannette Booij. “Met haar ervaring en verbindende persoonlijkheid zorgt zij voor samenwerking en een toekomstbestendige organisatie. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij de ambitie om zelfstandig te blijven en de positie in de wijk te verstevigen waar zal maken”.

Wortels in de wijk
Huize Rosa is van oorsprong een kloosterverzorgingsoord voor de zusters Dominicanessen van Neerbosch. Vandaag de dag is het een modern zorgcentrum waar kleinschaligheid en zelfstandigheid hand in hand gaan. Met 240 medewerkers en 60 vrijwilligers wordt wonen met zorg, thuiszorg, huishoudelijke ondersteuning, maaltijdservice, noodhulp en zorgbemiddeling geboden aan ouderen in de Nijmeegse wijken Hees, Heseveld en Neerbosch-Oost.

i q d

Deel dit bericht via: