29 aug 2016

Kom frietjes eten voor het goede doel

Kan dat, frietjes eten voor een goed doel? Jazeker, bij Huize Rosa kan dat. Zaterdag 3 september van 15.30 tot 19.00 uur organiseren wij een bijzondere sponsoractie. Voor een vast bedrag koopt u een frietje mét snack én softijsje toe én draagt u meteen bij aan onze spaarpot voor de aanschaf van een Tovertafel. De kosten bedragen € 5,00 voor bewoners, medewerkers en vrijwilligers en € 6,50 voor alle andere gasten. Drinken, extra snacks en andere aankopen zijn verkrijgbaar tegen het gewone tarief.

In Huize Rosa wonen 39 ouderen met dementie, verdeeld over zes woongroepen. Voor deze bewoners willen we heel graag een Tovertafel aanschaffen. Met de Tovertafel kunnen we hen op fysiek, sociaal en mentaal vlak stimuleren. Een Tovertafel is een soort projector die animaties op tafel projecteert. Deze reageren op beweging van handen en armen. Een Tovertafel kan gebruikt worden om bijvoorbeeld loopdrang te doorbreken of om een bewoner met een omgekeerd dag-nachtritme juist op de dag te activeren.

Steun ons goede doel en kom gezellig een frietje eten in het Rosarium.  Dus laat thuis het gehakt maar in de vriezer liggen, blijf na afloop van je dienst lekker eten, nodig je vrienden uit of trakteer je familie op een leuk en lekker uitje.

Iedereen is van harte welkom, aanmelden is niet nodig.

i q d

Deel dit bericht via: