16 dec 2019

Nieuws in een nieuw jasje

Dit is de eerste editie van het Huize Rosa Nieuws. In deze tweemaandelijkse, digitale nieuwsbrief praten we u graag bij over wat er speelt en leeft in en om Huize Rosa. De onderwerpen in deze nieuwsbrief kunnen variëren van langetermijnplannen en ontwikkelingen tot aan dagelijkse dingen en ervaringen van bewoners. Zo nu en dan zullen ook het pastoraat en de cliëntenraad in het Huize Rosa Nieuws van zich laten horen.

De Fakkel
De meeste bewoners en cliënten van Huize Rosa zijn niet erg digitaal ingesteld. Voor hen hebben we in november de Infobrief vervangen door een handzaam bewonersblad met als naam De Fakkel. In De Fakkel staan belangrijke mededelingen en wetenswaardigheden en vooral veel informatie over het activiteitenprogramma. Via de volledig vernieuwde kabelkrant vullen we dat aan met actualiteiten, zoals verjaardagen, jubilea, verwelkoming van nieuwe bewoners, de liturgische kalender, vieringen en bijzondere dagen.

Brede doelgroep
Het Huize Rosa Nieuws heeft een bredere doelgroep, bestaande uit mantelzorgers en familieleden van bewoners, medewerkers, vrijwilligers, (zakelijke) relaties en een groeiende groep belangstellenden. Het Huize Rosa nieuws informeert iedereen over de laatste ontwikkelingen en op de website is aanvullende informatie te vinden zoals een activiteitenkalender, nieuwsberichten, brochures en achtergrondinformatie.

Wetgeving
Met het schrappen van de Infobrief ten gunste van De Fakkel, Het Huize Rosa Nieuws en een vernieuwde kabelkrant kunnen we niet alleen gerichter en eenvoudiger informatie verspreiden. Door inhoud en wijze van verspreiding aan te passen voldoende we ook aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming stelt. In de loop van 2020 gaan we aan de slag met sociale media.

i q d

Deel dit bericht via: