26 jun 2019

 

Huize Rosa presenteert een kijkje achter de schermen van het zorgcentrum. Kijk, probeer, vraag en ervaar wat leven en werken bij Huize Rosa inhoudt.

  • Talentenplein: geniet van exposities en optredens van onder andere bewoners, medewerkers én onze overburen uit de SportQube, judoclub Tomoda.
  • Dienstenplein: leer meer over zorg in Huize Rosa, thuiszorg, activiteiten, huishoudelijke hulp, maaltijdservice en zorgbemiddeling. En laat ook meteen uw bloeddruk en zuurstofgehalte door onze professionals meten.
  • Werkplein: is werken of leren in de zorg iets voor jou? Ontdek de zorgmedewerker in jezelf en test je vaardigheden op een oefenpop. Liever als vrijwilliger aan de slag? Ook dan ben je meer dan welkom.
  • Rondleidingen: ga mee met een wandeling door het huis en bezoek een woongroep, appartement, huiskamer, wasserij, keuken, activiteitenruimte, kapel van de zusters Dominicanessen, technische dienst, pedicure en bibliotheek.
  • Horecaplein: geniet van een hapje en drankje of bestel een lekkere warme hap bij de live cooking.

Verder zijn er allerlei activiteiten voor jong en oud; speel met vissen op de Tovertafel, test je geheugen met de Breintrainer, waag een gokje, schilder mee aan een meesterwerk voor in onze brasserie of bak je eigen pannenkoek.

 Graag tot ziens op 23 augustus!

!

i q d

Deel dit bericht via: