7 jun 2016

Rosafeest op 23 augustus

Dinsdag 23 augustus van 15.00 tot 20.00 uur organiseren wij in de tuin van Huize Rosa een Rosafeest. Dit is ter ere van de feestdag van de Heilige Rosa de Lima, naamgeefster van onze organisatie. Het feest is bedoeld voor bewoners, familieleden, medewerkers en vrijwilligers, maar uitdrukkelijk ook voor bewoners uit de wijk. Het thema is: “Beleef Indonesië”.

Kom en geniet van live muziek, Balinese danseressen en kraampjes met Indonesische artikelen, maak een ritje in een betjah, laat je portretfoto maken, dans mee met de poco poco, waag een gokje, smul van een Indonesische maaltijd uit eigen keuken en nog veel mee….De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Consumptiemunten zijn te koop bij de kassa en kunt u betalen met pinpas of Huize Rosa Tag. Contant betalen is hierbij helaas niet mogelijk. U heeft juist wel contant geld nodig voor de loterij, fotograaf en dergelijke.

Indonesische maaltijd.
Er bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een Indonesische maaltijd. Voor bewoners, medewerkers en vrijwilligers is de maaltijd gratis. Voor familieleden, bewoners van Catharinahof, Tristan & Isolde en andere gasten zijn de kosten van de maaltijd € 11,00. Iedereen die wil deelnemen aan de maaltijd – dus ook bewoners, vrijwilligers en medewerkers – kan zich tot 14 augustus aanmelden bij de receptie van Huize Rosa. Zonder aanmelding is meedoen met de maaltijd niet mogelijk.

i q d

Deel dit bericht via: