13 okt 2021

Sponsoractie voor meer bewegen een succes

Sponsorloop

Op zaterdag 21 augustus is er een sponsorloop geweest om geld op te halen voor stoelfietsjes. Deze stoelfietsjes worden gebruikt om bewoners tijdens de activiteit MBvO (meer bewegen voor ouderen) of op hun kamer of op de woongroep te activeren om meer te bewegen. Wat hadden we geluk met het weer. Ook de opkomst was heel goed. Nu wat getallen op een rij.

Er deden 37 deelnemers (bewoners en begeleiding) mee. Die hebben in totaal 32 km gelopen in 80 rondjes. Fam. Kollee heeft met 27 rondjes de meeste rondjes gelopen op deze dag.  Dit stond gelijk aan maar liefst 10,8 km. Iedereen dank voor de vele rondjes die gelopen zijn, een hele prestatie van een ieder. 

Wat heeft nu deze sponsorloop opgebracht? De eindstand van deze sponsorloop is €1383,00 en vijf stoelfietsjes. Huize Rosa heeft door deze actie 5 stoelfietsjes gekregen. Deze fietsjes werden niet meer door de gevers gebruikt en zijn aan Huize Rosa geschonken. Dat was dus een mooie meevaller. Met het sponsorgeld wordt verdere invulling gegeven aan het bewegingsproject. Wij willen alle sponsoren hartelijk danken, in het bijzonder de familie en kennissen van Mw. van Dijk  voor hun gulle sponsoring en ook de Vrienden van Huize Rosa hebben hun steentje bij gedragen. 

 

i q d

Deel dit bericht via: