8 jan 2020

Wie helpt mee aan een high tea voor bewoners?

Vrijdag 13 maart willen we graag een high tea voor onze bewoners organiseren. Wat hulp van vrijwilligers is daarbij meer dan welkom én gezellig. Daarom doen we mee aan NLdoet, de grootste landelijke vrijwilligersactie van het Oranje Fonds.

Trakteren
In Huize Rosa wonen bijna 100 ouderen die om uiteenlopende redenen zorg nodig hebben. We willen hen vrijdag 13 maart trakteren op een bijzondere high tea en daarbij kunnen we de hulp van 5 NLdoet vrijwilligers gebruiken. Er is hulp nodig bij het klaarmaken van allemaal lekkers om het vervolgens te serveren. Ook aankleding en inrichting van het Rosarium (onze brasserie) en het opruimen na afloop maken deel uit van de klus. Natuurlijk is er voldoende tijd om samen met de bewoners van de high tea te genieten.

Aanmelden via NLdoet
Huize Rosa heeft een vaste, trouwe groep van ruim 60 vrijwilligers die uiteenlopende taken uitvoeren. U kunt denken aan begeleiding van activiteiten, wandelen met bewoners, gastvrouw- en receptiewerkzaamheden of het rijden met de rolstoelbus. NLdoet is een leuke gelegenheid om eenmalig - of daarna vaker? - bij Huize Rosa aan de slag te gaan. U kunt zich aanmelden via de website van NLdoet. De klus staat vermelden onder de naam High Tea voor de bewoners. Bewoners en medewerkers zullen u zeer dankbaar zijn!

 

i q d

Deel dit bericht via: