30 jul 2020

Afscheid nemen van bestuurder Henk Swinkels

Vertrekkend bestuurder Henk Swinkels

Zondag 23 augustus neemt bestuurder Henk Swinkels met een feestelijke brunch afscheid van de bewoners en mantelzorgers van Huize Rosa. Na ruim 26 jaar legt hij per 1 september zijn taken als bestuurder van het zorgcentrum neer en gaat hij van zijn pensioen genieten.

Rosafeest
Traditiegetrouw vieren we op 23 augustus het Rosafeest. Het is de dag van de naamgeefster van onze organisatie en dan organiseren we altijd een groot feest in de tuin van het zorgcentrum waarbij bewoners, familieleden, buurtgenoten, medewerkers en vrijwilligers elkaar ontmoeten en samen genieten van een hapje, drankje en optredens. Dit jaar loopt het door de coronamaatregelen anders, maar vooral ook omdat dit het laatste Rosafeest is van Henk Swinkels.

Stadsboom
Op zoek naar mooie presenteerplateaus voor de brunch kwamen we terecht de Stadsboom op het Honigcomplex, waar allerlei mooie producten van echt Nijmeegs hout worden gemaakt. Directeur Jarno Wilbers gaf ons niet alleen een kijkje achter de schermen van zijn leer-werkbedrijf voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt, hij doneerde ook enkele eikenhouten tapasplanken. Heel hartelijk dank daarvoor!

Andere afscheidsmomenten
Op vrijdag 4 september van 15 tot 17 uur is er een afscheidsreceptie in Huize Rosa voor zakelijke relaties met wie Henk Swinkels in de loop van de jaren heeft samengewerkt. Bij deze receptie zal ook de opvolgster van Henk, mevrouw Jannette Booij, aanwezig zijn zodat iedereen kennis met haar kan maken.
Medewerkers en vrijwilligers nemen afscheid van Henk op 1 oktober tijdens een speciale barbecue, die hen door de Raad van Toezicht en Stichting Vrienden van Huize Rosa aangeboden wordt als dank voor de inzet tijdens de afgelopen corona-maanden. Tijdens deze bijeenkomst worden ook de jubilarissen van dit jaar in het zonnetje gezet en dat zal het laatste wapenfeit van Henk als bestuurder van Huize Rosa zijn.

 

 

i q d

Deel dit bericht via: