19 feb 2020

Een high tea dankzij NLdoet

Vrijdag 13 maart willen we graag een high tea organiseren voor de bewoners van Huize Rosa. Wat hulp van vrijwilligers is daarbij meer dan welkom én gezellig. Daarom deden we een oproep via NLdoet, de grootste landelijke vrijwilligersactie van het Oranje Fonds. En met succes.

Het duurde niet lang of er reageerden voldoende mensen op onze oproep, zodat de high tea zeker doorgang kan vinden. De vrijwilligers gaan helpen bij het klaarmaken van allemaal lekkers en het vervolgens serveren. Ook aankleding en inrichting van het Rosarium (onze brasserie) en het opruimen na afloop maken deel uit van de klus. Natuurlijk is er voldoende tijd om samen met de bewoners van de high tea te genieten.

Vrijwilliger worden?
Vrijwilligers zijn bij Huize Rosa altijd welkom. We hebben een vaste, trouwe groep van ruim 60 vrijwilligers die uiteenlopende taken uitvoeren. Bijvoorbeeld in de begeleiding van activiteiten, wandelen met bewoners, gastvrouw- en receptiewerkzaamheden of het rijden met de rolstoelbus. Heeft u belangstelling voor vrijwilligerswerk? Neem dan voor informatie of een vrijblijvende kennismaking contact op met vrijwilligerscoördinator Diana Waanders via d.waanders@zorgcentrum-huizerosa.nl of telefonisch via 024-3710 300.

i q d

Deel dit bericht via: