6 aug 2020

Jannette Booij bereidt zich voor op haar functie

Jannette Booij

Met ingang van 1 september wordt Jannette Booij (56) de nieuwe bestuurder van Stichting Zorgcentrum Huize Rosa in Nijmegen. De Raad van Toezicht heeft in haar een waardig opvolger gevonden van Henk Swinkels, die na ruim 26 jaar met pensioen gaat. Booij had eerder directiefuncties o.a. in de gehandicaptenzorg en een gemeente. Ze laat ons weten hoe haar voorbereidingen eruit zien en wat haar eerste indruk is van Huize Rosa. 

Voorbereidingen voor de start
“U had vast al gelezen of gehoord, dat ik de opvolger ben van Henk Swinkels. Na 26 jaar ga ik in zijn voetsporen stappen en daar kijk ik vol verwachting naar uit. De voorbereidingen voor mijn komst zijn van start gegaan. Vanaf het begin ben ik heel warm, vriendelijk en in goede sfeer ontvangen. De collega’s zijn hulpvaardig, snel en vriendelijk. Ik heb zelfs al een mailadres: j.booij@zorgcentrum-huizerosa.nl.”

Focus de komende periode
“Mijn inwerkprogramma is ook al gestart. Een onderdeel daarvan is de warme overdracht van Henk. Daarom ben ik al wekelijks bij Huize Rosa. Op 24 augustus is mijn officiële start. Dan ga ik persoonlijk kennis maken met de cliënten, medewerkers en externe relaties. Ook wil ik graag met elk team en elke afdeling een dag(deel) meewerken. Mijn focus ligt de komende periode op luisteren, kijken en ervaren, zodat ik Huize Rosa en jullie leer kennen. Ondertussen lees ik in mijn achtertuin de nodige beleidsstukken en informatie over ouderenzorg. Het gebouw is trouwens prachtig, ruimtelijk en licht met veel kleurrijke schilderijen aan de muur. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten. Tot gauw!”

Jannette Booij 

 

i q d

Deel dit bericht via: