25 jun 2015

Kom naar de Zomermarkt op 25 juni

Zaterdag 25 juni van 15.00 uur tot 18.00 uur organiseren we een gezellige Zomermarkt. In het Rosarium staan kraampjes met allerhande spulletjes zoals bloemstukjes, sjaals, sieraden, kaarten, kleine cadeautjes en nog veel meer. In de activiteitenruimte, de huiskamer van de woontoren en op het terras kunt u neerstrijken om een hapje of drankje te nuttigen. En u kunt loten kopen om een leuk prijsje te winnen. De opbrengst van de loterij wordt gebruikt voor de aanschaf van een Tovertafel voor de bewoners van de woongroepen.

De Tovertafel is een soort spel om ouderen met dementie te stimuleren tot activiteit en interactie. Via een projector worden animaties op tafel geprojecteerd en deze reageren op beweging van handen en armen. Zo kunnen de bewoners een strandbal van richting en snelheid te laten veranderen, of visjes naar zich toe lokken, of vlinders op de handen laten zitten. Ook spellen met rijmpjes en gezegden zijn mogelijk. Via de loterij kunt u meehelpen met de aanschaf. Een donatie in onze spaarpot is natuurlijk ook zeer welkom. Spaarpot én loten zijn te vinden in het Rosarium.

Praktische informatie over de Zomermarkt:

  • Goed of slecht weer, de Zomermarkt gaat altijd door
  • Munten voor eten en drinken koopt u bij de receptie en kunt u betalen met pinpas of met Huize Rosa Tag. Contact betalen is niet mogelijk.
  • Aankopen in de kraampjes én loten voor de loterij kunt u juist alléén contant betalen.
i q d

Deel dit bericht via: