15 mei 2017

Lusemert op 17 juni

Zaterdag 17 juni organiseren we een Nimweegse Lusemert bij Huize Rosa. Tussen 15 en 18 uur bent u van harte welkom om langs de verschillende kraampjes te struinen en iets lekkers te komen eten of drinken. Het gaat om een echte ouderwetse vlooienmarkt, dus wie weet doet u een unieke vondst of vindt u in ieder geval een aardigheidje voor een leuk prijsje.

Praktische informatie over de Lusemert

  • Goed of slecht weer, de Lusemert gaat altijd door
  • Munten voor eten en drinken koopt u bij de receptie en kunt u betalen met pinpas of met Huize Rosa Tag. Contant betalen is niet mogelijk.
  • Aankopen in de kraampjes kunt u juist alléén contant betalen

Zelf een kraam huren?

Lijkt het u leuk om zelf met een kraam op de Lusemert te staan? Dat kan! Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Een kraam van 2.00 x 1.00 meter kost € 10,-. Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Barbara Gerrits, dagbestedingscoach, via B.Gerrits-dbc@zorgcentrum-huizerosa.nl en telefoonnummer 024 – 3710 300.

Nijmeegse week

De Lusemert vormt de afsluiter van een Nijmeegse week bij Huize Rosa die bol staat van de activiteiten. Op maandag staat er een uitstapje gepland naar de markt. Op dinsdagmiddag komen de Kolpingzingers optreden in het Rosarium. Woensdagmiddag wordt de kennis over Nijmegen getest in een heuse Nijmeegse Quiz. Donderdag komt ’t Gilde een presentatie geven over een stadswandeling door Nijmegen. En op vrijdagavond is er een avondsoos die opgeluisterd wordt door het Smartlappenkoor. En op zaterdag dus de afsluiter met een Nimweegse Lusemert.

i q d

Deel dit bericht via: