15 feb 2017

Wie helpt tijdens NLdoet?

Op vrijdag 10 maart - tijdens NLdoet - willen we graag aan de slag met het opfleuren van een veelgebruikt terras aan de achterzijde van Huize Rosa, bij ons restaurant het Rosarium. Het terras wordt gebruikt door bewoners en hun familie en vrienden, door bezoekers en door medewerkers. Het grens direct aan een prachtige tuin, maar het terras zelf ligt er wat kaal en zielig bij. De harde materialen zijn op orde (beton, glas, staal), maar de zachte, levende en kleurrijke elementen ontbreken. En daarom zoeken we vrijwilligers via NLdoet.

Wat zijn de klussen?

Op vrijdagochtend 10 maart rijdt onze eigen Rosabus met bewoners en NLdoet vrijwilligers (6) naar het tuincentrum voor het inkopen van planten, potgrond en leuke aankleding om het terras bij het Rosarium op te fleuren. Daarnaast zoeken we enkele NLdoet vrijwilligers (3) die het terras kunnen schoonmaken, er zit nu veel groene aanslag op de tegels. Voor alle bewoners en vrijwilligers van deze klus staat 's middags de warme maaltijd klaar. De NLdoet vrijwilligers gaan 's middags het terras met alle aangeschafte spullen inrichten. Als alles op zijn plek staat gaan we het opgefleurde terras met bewoners en vrijwilligers feestelijk openen onder het genot van een hapje en drankje.

Meedoen?

NLdoet is een leuke gelegenheid om voor een keertje bij Huize Rosa aan de slag te gaan. Helpende handen van familie van bewoners, medewerkers en vrijwilligers zijn van harte welkom. Of misschien is het iets om samen met de buren, sportclub of collega’s te ondernemen? Bewoners en medewerkers zullen u dankbaar zijn.

Op de website van NLdoet vindt u meer informatie over onze klus en kunt u zich aanmelden: www.nldoet.nl De klus staat vermeld onder de naam: Met bewoners inkopen doen in een tuincentrum en verfraaien van het terras.

NLdoet is een jaarlijkse vrijwilligersactie van het Oranje Fonds. Dit jaar wordt de 12e editie. Er zijn meer dan 9.200 klussen aangemeld en naar verwachting gaan er ruim 350.000 vrijwilligers aan de slag. NLdoet is voor vrijwilligers en organisaties een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten, praktische klussen gedaan te krijgen én een leuke dag te hebben.

i q d

Deel dit bericht via: